BAYER

Slovenia

Bayer v Sloveniji

Bayer je inovativna družba z več kot 150-letno zgodovino in ključnimi kompetencami na področjih zdravja in kmetijstva.

Bayer d.o.o. opravlja dejavnosti registracije izdelkov, trženja ter prodaje farmacevtskih in fitofarmacevtskih izdelkov družbe Bayer AG. Poslovanje  je osredotočeno na regijo Alpe Adria, v katero spadajo naslednje države: Slovenija, Hrvaška, Srbija, Bosna in Hercegovina, Kosovo, Črna gora, Severna Makedonija in Albanija. Bayer d.o.o. s sedežem v Ljubljani ima podružnico v Bosni in Hercegovini ter predstavništvi v Severni Makedoniji in Albaniji.

Sloveniji Bayer d.o.o. ima sedež v Ljubljani, kjer posluje od leta 1971. Zaposlujemo okoli 100 ljudi v treh poslovnih divizijah in skupnih poslovnih dejavnostih. V Ljubljani sta tudi regionalna sedeža divizij Pharmaceuticals (zdravila na recept in diagnostična oprema za slikovne preiskave) in Consumer Health (zdravila brez recepta, medicinski pripomočki, prehranska dopolnila, kozmetika). V Sloveniji ima družba Bayer d.o.o. zastopstvo za izdelke za varstvo rastlin Crop Science.

V Kranju deluje Bayerjev regionalni distribucijski center, ki z Bayerjevimi izdelki za varovanje zdravja oskrbuje celotno regijo.

Smo nosilci certifikata Družini prijazno podjetje in zaposlenim omogočamo sodelovanje v športnem društvu Bayer.

O družbi Bayer

Bayer je globalno podjetje s ključnimi kompetencami na Life Science področjih varovanja zdravja in prehrane. Namen Bayerjevih izdelkov in storitev je pomagati ljudem s podporo prizadevanjem za premagovanje največjih izzivov zaradi vse večjega in starajočega se svetovnega prebivalstva. Skupina si hkrati prizadeva povečati zaslužek in ustvarjati vrednost z inovacijami in rastjo. Bayer je zavezan načelom trajnostnega razvoja, Bayerjeva blagovna znamka pa pomeni zaupanje, zanesljivost in kakovost po vsem svetu.

Contact

Bayer, d.o.o., Ljubljana
email
info.si@bayer.com
address
Bravničarjeva 13 1000 Ljubljana Slovenija
phone
+386 1 581 44 00