Hotel Fontana ***

Podno starog grada Buzeta, u samom centru smjestio se Hotel Fontana***.
Moderan, novo uređen i lako dostupan hotel, idealan za sve koji žele istraživati Buzeštinu i Istru. Zadovoljiti će profesionalne sportaše ali i amatere, poslovne ljude, organizatore team buildinga, evenata i vjenčanja, ljubitelje tartufa, istarskih delicija i vina.
Ljubazno osoblje hotela potrudit će se učiniti Vaš boravak ugodnim i nezaboravnim. Dobro nam došli!

Uprava hotela


Nakon što prve jutarnje zrake sunca obasjaju Vašu sobu i nakon što otvorite balkonska vrata, pogled će Vam zastati na divnom brežuljku starog grada Buzeta. Ukoliko Vam je još rano za ustajanje, u zamamnom pogledu možete uživati i iz svog udobnog kreveta. S druge strane, miris jutarnje kave mamiti će Vas na jednu od dviju prekrasnih terasa koje gledaju na ulicu ili stari grad.

Hotel raspolaže sa ukupno 54 sobe i 3 suita.

Komforne sobe i suite-i obnovljeni u modernom stilu u svom sastavu imaju:

  • SAT tv
  • telefon s mogućnošću izravnog biranja
  • mini bar
  • tuš
  • klimu za grijanje i hlađenje
  • free wi-fi.

Caffe bar hotela Fontana idealno je mjesto za opuštanje od svakodnevnih obveza a zbog mirne i opuštene atmosfere savršen je izbor i za sastanke tijekom dana.

Uz velik izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića i napitaka, u našem caffe baru možete uživati uz bogatu ponudu raznovrsnih dnevnih kolača. Provedite najljepše trenutke u dobrom društvu i kvalitenoj usluzi caffe bara hotela Fontana.

Dogovorite važan sastanak, seminar ili radionicu u našoj novoj sali za sastanke

Kako bi Vaš sastanak, konferencija ili seminar protekao nesmetano, pobrinuli smo se i kompletno opremili salu za sastanke. Meeting room može ukupno primiti  do 70 osoba. Sala raspolaže sa  razglasom, 1 bežičnim i jednim statičnim mikrofonom, projektorom, projekcijskim platnom, flip chartom te stolicama sa pločom za pisanje.

Cijene najma sale:

  • Poludnevni najam: 50 Eur (40 Eur ako gosti borave u hotelu).
  • Dnevni najam sale: 100 Eur (80 Eur ukoliko gosti borave u hotel

Contact

Hotel Fontana; Vilstroj d.o.o.
email
info@hotelfontanabuzet.com
address
Trg Fontana 1, 52420 Buzet
phone
+385 52 662 615
Fax: +385 52 662 596