ORBICO GRUPA

Slovenia

Skupina Orbico je vodilni distributer velikega števila mednarodno zastopanih blagovnih znamk vrhunske kakovosti, ki obsegajo širok asortiment: od izdelkov za nego in lepoto, preko prehrambnih in ne-prehrambnih izdelkov, tehničnih in električnih naprav, do farmacevtskih izdelkov, igrač, tekstila, cigaret, kot tudi motornih olj. Tako obsežen in raznolik nabor blagovnih znamk in izdelkov zahteva visoko stopnjo prilagodljivosti, konstantno odprtost za spremembe, prilagodljivo organizacijo ter vlaganje v razvoj ljudi in blagovnih znamk.

Naš cilj je ustvariti dolgoročno poslovno rast in dodano vrednost za naše poslovne partnerje in blagovne znamke v našem asortimentu. Vsi naši kupci so pomembni in priznani trgovci na tržišču, med katere uvrščamo velike mednarodne in domače trgovske verige in veletrgovce, kot tudi drogerije, lekarne, neodvisne lokalne trgovce, B2B podjetja ter specializirane prodajne kanale. Orbico je podjetje, ki lahko na najboljši način ustreže potrebam svojih poslovnih partnerjev z optimalnim naborom ponudbe izdelkov, storitev, prilagodljivosti in strokovnosti v smislu globinskega poznavanja lokalnega tržišča.

S timom zavzetih in predanih strokovnjakov, zavezanih k profesionalnem pristopu, nudimo obširne in celovite poslovne rešitve v prodaji, logističnih uslugah, marketingu in vodenju blagovnih znamk v našem asortimentu. Naš poslovni pristop in aktivnosti so odraz naše vizije, poslanstva, načel in vrednot.

Contact

ORBICO GRUPA
email
info.si@orbico.com
address
Verovškova ulica 72 SI-1000 Ljubljana
phone
+386 1 58 86 800