Quality Clinics

Slovenia

Novogoriška klinika Quality Clinics je center za zobozdravstveno oskrbo.

Kakovostno zdravljenje, jasni pogoji in poštene cene. Quality Clinics ponuja vrhunsko oskrbo pacientov s storitvami Quality Dent in Quality Med.

Quality Clinics je sodobna in vrhunska evolucija projekta polifunkcionalne klinike, napredne na vseh področjih. Struktura je sad strokovnega sodelovanja med italijanskimi in slovenskimi zdravniki in zaobjema več področij medicine. Združuje jih multidisciplinarni odnos, ki stremi k dobrobiti pacienta. Cilj klinike je ponujati storitve po zmernih cenah, pri tem pa se razlikuje od nizkoncenovnih ponudb, ki se za znižanje cen odrekajo kakovosti – kakovost je osnova delovanja naše klinike.

Številni, ki se za zdravstvene posege poslužujejo zdravstvenega turizma, dobijo v naši kliniki Quality clinics kakovost, profesionalnost in dostopne cene. Za oskrbo zob ali posege iz plastične kirurgije ni več potrebno prevoziti na stotine kilometrov do Hrvaške ali Vzhodne Evrope, temveč lahko kakovost, profesionalnost in dostopne cene dobite pri nas. Strateška pozicija klinike v Novi Gorici omogoča dostop z vse Slovenije, obenem pa bližina Italije omogoča plodno mednarodno sodelovanje z italijanskimi specialisti.

Contact

Quality Clinics
email
info@quality-clinics.si t.
address
Prvomajska ulica 23 | SI-5000 Nova Gorica
phone
+386 (0) 820 051 50