WIDEX

Slovenia

Podjetje Widex A/S z Danske, ki ga zastopamo, ima na trgu dolgoletno tradicijo – na trgu je že od leta 1956. Njegova prednost je v tem, da se od vsega začetka ukvarja izključno z razvojem in proizvodnjo slušnih aparatov. Widex je z leti razvil veliko slušnih aparatov, ki so po obliki, kakovosti in funkcionalnosti pripomogli, da ga danes prištevajo med vodilne proizvajalce kakovostnih slušnih aparatov. Z inovativnim pristopom in uporabo najsodobnejše tehnologije dosega v svetovnem merilu najvišje standarde v kakovosti svojih izdelkov.

V Sloveniji slušne aparate Widex zastopa specializirano podjetje Slušni aparati Widex d.o.o., ki v Sloveniji že več kot petinštirideset let skrbi za oskrbo s slušnimi pripomočki Widex. Strokovnjaki, akustiki za slušne aparate v našem podjetju, imamo v Sloveniji na tem področju največ izkušenj in skupaj z vami lahko dosežemo izjemne rezultate v izboljšanju komunikacije in kakovosti življenja.

V podjetju je 23 zaposlenih. Lasten in pooblaščen servis slušnih aparatov se izvaja v 10. slušnih centrih po Sloveniji, zato vam zagotavljamo hitro odpravljanje napak, svetovanje in po potrebi tudi ponovno nastavitev slušnega aparata.

Contact

WIDEX
email
info@widex.si
address
Resljeva cesta 32, 1000 Ljubljana
phone
01 2345 700