Woolf d.o.o.

Croatia

RADNO VRIJEME
PON – PET: 7:00 – 19:00
SUB: 08:00 – 13:00

Super, želiš nas upoznati!

Ne znam da li te zanima, ono, klasika: da postojimo već od 1999.g, da smo osnovani od strane austrijskog poduzeća Grohmann shoe company koji je btw. vlasnik i proizvođač branda WOOLF, da nam je sjedište u Murskom Središću bla,bla… Ili te jednostavno zanima da smo dobra, probrana ekipa koja nastoji što više kvalitetnih i cjenovno pristojnih proizvoda ponuditi i isporučiti na vrata kupaca diljem Hrvatske, a i šire.

Budi siguran/na da smo uložili jako puno truda, vremena i dobre volje da trgovinu postavimo kako treba, da ponuda bude raznovrsna i velika, da paketi stignu što prije (u pravilu idući radni dan) i da kupci imaju kvalitetnu uslugu putem webshopa, telefona, maila ili facebook-a. Uživamo u radu i komunikaciji s ljudima, a najsretniji smo kad nas netko nagradi pohvalom.

Naravno i negativne kritike rado prihvaćamo, učimo iz njih i muški podnosimo. 

Ovo je naša zgrada pa ako ikada prolaziš kroz Mursko Središće, brzo češ nas naći i ne možeš promašiti. Nalazimo se na samom ulazu u grad, a kao što vidiš, zgrada je obilježena našim logotipom koji se vidi izdaleka. Skreneš, sparkiraš se (parkinga ima dovoljno) i uđeš na bočna vrata skladišta. Sve što vidiš u našem webshopu, sve možeš kupiti i u trgovini, a možda te čak iznenadimo nekom posebnom akcijom kao poklon za prvi susret. 

PONUDA

Contact

Direktor: Damir Hodić
email
woolf@woolf.hr
address
J. B. Tita 94, 40315 Mursko Središće, Hrvatska
phone
040 543 603